foradia subscriutegrat

La Protectora torna un any més al carrer amb les Brigades Informatives

A partir de la setmana que ve, fins al mes de novembre, 30 voluntaris informaran, per tots els carrers d'Alcoi, als propietaris de mascotes sobre les responsabilitats que té tindre un animal i com ser un bon propietari

Tindre una mascota per a moltes persones és una cosa divertida, ja que pots jugar amb ella, o fa molta companyia, però a més, tindre un animal a càrrec teu, implica tindre una sèrie de responsabilitats que s’han de complir per a ser un bon propietari.

Des de fa ja 10 anys la Protectora d’Animals d’Alcoi realitza la tasca d’informar a tots aquells que tenen gossos, sobre les responsabilitats i obligacions que cal tenir en compte quan tens mascotes. I hui, en roda de premsa s’ha presentat l’edició d’enguany.

30 voluntaris aniran pels carrers d’Alcoi parlant amb aquelles persones que vagen passejant la seua mascota. Els voluntaris, que aniran identificats amb jupetí i acreditació, faran unes preguntes a aquests propietaris i donaran informació sobre les vacunes, els xips, o el cens que s’ha de fer a l’Ajuntament.

Daniel Pérez, president de la Protectora, ha demanat col·laboració a la població, ja que no tindran que oferir dades personals, ni donatius.

A més, Pérez ha volgut recalcar que també tractaran el tema de la neteja viària, ja que s’han d’arreplegar els excrements i netejar els orins, argumentant que s’ha de cuidar la nostra ciutat i que a més s’ha de conviure també amb aquelles persones que no tenen mascotes.

A partir de la setmana que ve, fins al mes de novembre, aquests 30 voluntaris recorreran tots els carrers d’Alcoi en diferents torns i a més, parcs i la Via Verda, ja que són llocs en els quals hi ha més afluència de gent amb mascotes.

Una novetat d’enguany, a causa de la pandèmia, és que no s’oferiran fullets informatius, si no que es donarà un codi QR perquè els interessats puguen descarregar tota la informació.

Font: Belén Rivas./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *