foradia subscriutegrat

Nova edició de la Marxa Animalística

VI Marxa Animalística Ciutat d’Alcoi’ organitzada per la Protectora d’Animals d’Alcoi • Com tots els anys la inscripció costarà 5 euros • Participa en Marxa Animalística a benefici de la protectora

MARCHA CANINANova cita per als amants dels animals amb la ‘VI Marxa Animalística Ciutat d’Alcoi’ organitzada per la Protectora d’Animals d’Alcoi. Així, diumenge 10 de maig ales 11h. al matí tots aquells que ho desitgen poden acudir a l’alberg municipal (situat a l’antic Molí Payà) amb la seua mascota per gaudir d’un matí diferent.

Està previst que comence a les 11 hores començant a baixar per la zona del Salt fins la Via Verda per a després tornar a pujar per un sender diferente. Este any el recorregut serà una caminada circular que començarà i acabarà a l’alberg caní per tal que la gent puga aparcar en un punt i tornar a ell.

Com tots els anys la inscripció costarà 5 euros que aniran destinats al manteniment dels gossos i gats abandonats que manté la Protectora. I amb la inscripció s’entregarà aigua i pinso per als animalets.

Una ocasió única per a reivindicar la presència dels nostres animalets en la societat i passar un dia festiu en companyia d’eixos éssers peludets que ens alegren el dia a dia. Participa en Marxa Animalística a benefici de la protectora.


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *