lasarga ajualcoitel

Les obres d’ampliació i coberta del poliesportiu avancen

Els terminis d'aquestes actuacions es van tindre que allargar a causa de la parada que es va realitzar durant l'Estat d'Alarma, quan sols es podien dur endavant treballs essencials

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, acompanyat pel regidor d’Obres i Serveis, i el d’Esports, Jordi Martínez i Miguel Juan Reig, han visitat les obres d’ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta i l’obra d’instal·lació de la coberta per a la pista exterior.

Aquests treballs es van tindre que parar durant l’Estat d’Alarma, i ara s’han allargat els terminis per tal de finalitzar aquestes actuacions.

Pel que fa a l’ampliació del poliesportiu, en aquesta primera fase s’està realitzant un camp de futbol de gespa artificial, casetes prefabricades per a vestidors i serveis, instal·lacions i l’accés.

L’empresa encarregada de dur a terme aquests treballs és ASFALTOS Y CONSTRUCCIONES AITANA SL., i l’import de l’obra serà de 690.118 euros, millorant l’import base de licitació que era de 789.157 euros.

L’altra obra és la que està fent-se per a instal·lar la coberta en la pista exterior del Poliesportiu. Aquesta actuació permetrà utilitzar aquesta pista en cas de pluja i descongestionar els pavellons, per als entrenaments i per als partits o competicions.

Castulo Technology és l’empresa que està realitzant aquesta actuació, per un import de 250.246 euros. Des de l’Ajuntament volen recordar que aquesta partida estava consignada des d’un pressupost anterior i que, per tant, s’havia d’executar en aquest projecte.

La coberta serà una estructura metàl·lica que se sosté sobre quatre pilars de formigó armat. En tot moment es garanteix un gàlib superior a 5 metes sota els elements estructurals en l’àrea de joc. La superfície de la coberta és d’aproximadament 1.056 metres quadrats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *