lasarga ajualcoitel

Quatre nous contractes menors per a reactivar el sector de la construcció

L'Ajuntament d'Alcoi ha adjudicat quatre actuacions per un total de 44.590 euros

L’Ajuntament d’Alcoi vol reactivar i ajudar al nombre més gran de sectors econòmics, com per exemple, al sector de la construcció i auxiliars. És per això que des del govern local s’han adjudicat quatre nous contractes menors, per un import de 44.590 euros.

4.779 estan destinats a la instal·lació de mampares de metacrilat per a l’IVAM CADA Alcoi. 16.927 euros són per a l’ampliació del pla integral d’accessibilitat d’Alcoi. També s’ha fet un contracte per a la reparació del paviment continu en la zona verda dels jocs infantils de la plaça de la Concòrdia, amb un pressupost de 14.083 euros, i, per últim, 8.799 euros estaran destinats a treballs de desbrossament de la zona enjardinada del riu Riquer.

Des del mes de maig l’Ajuntament ha invertit un total de 312.240 euros en contractes menors, realitzats sempre que ha sigut possible a empreses locals o de les comarques, amb l’objectiu d’afavorir la reactivació i contractació de personal de la zona.

Jordi Martínez, regidor d’Obres i Serveis ha destacat que: “Com vam anunciar, la intenció és donar un impuls a les empreses de la comarca a través dels contractes menors, ajudant a un dels sectors que més ha patit durant aquesta crisi, que en molts casos inclús han hagut de deixar treballs a mitges. Al mateix temps que ajudem a moltes persones millorem la ciutat a través de xicotets treballs però molt importants per a tots i totes“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *