foradia subscriutegrat

100 comerços locals demanen les ajudes ‘Reactia Alcoi Comerç II’

Des de l'Ajuntament calculen que amb aquestes dos edicions de les ajudes i hi haurà un volum de negoci de 600.000 euros per als comerços

L’Ajuntament d’Alcoi ha tornat a llançar noves ajudes per a incentivar el consum local. En aquesta segona edició de ‘Reactiva Alcoi Comerç’, s’han presentat un centenar de negocis.

Aquesta subvenció té un règim de concurrència competitiva, és a dir, tenen la forma d’ajudes a forns perdut i es donaran una vegada s’adjudiquen. A més a més, són compatibles amb altres ajudes.

Cada negoci rebrà 1.000 euros, i s’haurà de comprometre a aplicar-los mitjançant descomptes en les compres dels seus clients fins al 25%, amb un màxim de 20 euros de descompte per compra per client i dia. Aquest descompte estarà justificat al tiquet de compra.

Des del govern local calculen una possible inversió de 600.000 euros per al comerç local.

Els comerços que participen tindran un distintiu específic i es realitzarà una campanya informativa, que coincidirà amb la Campanya de Nadal.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç ha explicat que: “Aquestes ajudes arriben per a reforçar tant al comerç com a la ciutadania en una campanya tan important com és la de Nadal. Els comerços obtenen uns ingressos al mateix temps que la clientela té descomptes, el benefici és doble”.

A més, Moltó ha defensat que: “A la nostra ciutat tenim un gran comerç amb una oferta àmplia, variada i de qualitat, amb una atenció personalitzada i un bon fer que tant els caracteritza. Volem també que les alcoianes i alcoians coneguen els locals que tenen a la ciutat, que aprofiten aquests descomptes i que els comerços sàpien fidelitzar als clients perquè seguisquen amb ells després d’aquesta campanya de Nadal”.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *