foradia subscriutegrat

Muro reobri la seua piscina remodelada i amb garantia contra la Covid-19

Enguany les instal·lacions presenten algunes novetats com l'horari, que hi haurà de matí i vesprada amb entrada diferent, o l'aforament, que estarà limitat a 125 persones en cadascuna de les franges horàries

La piscina de Muro d’Alcoi ha obert les portes en aquesta temporada estival d’una forma diferent de la d’altres anys. Per una part perquè s’ha remodelat la piscina, però per altra, i més important, perquè s’han hagut de condicionar les instal·lacions per a complir les mesures per a fer front a la Covid-19.

Una de les principals novetats d’aquesta temporada són els nous horaris. En la piscina de Muro hi haurà dos horaris, de 10h a 14:30h, i de 15:30h a 20:00h. Seran dos franges horàries separades i subjectes a nou pagament en cas de gaudir de les dos en un mateix dia.

Aquesta pausa entre el matí i la vesprada, permetrà afegir una desinfecció exhaustiva a les ja obligatòries neteges intensives i rutinàries del dia a dia.

Pel que fa a l’aforament, estarà limitat per 125 persones en cadascuna de les franges horàries, respectant en tot moment les mesures de seguretat decretades per a aquest tipus d’instal·lacions.

Segons el regidor d’Esports de Muro, Kike Pascual, “anem a obrir la piscina respectant escrupolosament totes les mesures sanitàries i de seguretat corresponents, com són les entrades i eixides independents, la cartelleria informativa que explica la manera correcta d’actuar dins de la instal·lació, l’obligatorietat d’entrar amb mascareta posada, la utilització dels gels hidroalcohòlics i incidir en la necessitat imperiosa de mantenir les distàncies de seguretat“.

Des de l’Ajuntament volen destacar altres punts com el manteniment de la política de preus i abonaments, la possibilitat d’accés als vestuaris, serveis i dutxes, d’una manera limitada i amb la recomanació d’utilitzar-los el mínim possible i responsablement per evitar massificacions innecessàries.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *