foradia cdturisme

Les piscines d’Alcoi comencen a obrir des del dijous 15 de juny

• A partir del dia 22 de juny obriran també les piscines del Poliesportiu Caramanxel Juan Agudo Garat i la piscina de Batoi • L'horari de les piscines serà de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores i la venda d'abonaments de temporada es farà a les oficines del Centre d'Esports

Les piscines d’Alcoi comencen a obrir les seues portes des del dijous 15 de juny. La primera piscina oberta serà la de José Trenzano, a partir del dijous 15 de juny.

A partir del dia 22 de juny obriran també les piscines del Poliesportiu Caramanxel Juan Agudo Garat i la piscina de Batoi.

Enguany, perquè els usuaris puguen gaudir el millor possible de les piscines, l’Ajuntament ha realitzat diferents millores: pintar-les, millores de zona d’ombra, adquisició de cadires, reparacions d’instal·lacions…

L’horari de les piscines serà de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores i la venda d’abonaments de temporada es farà a les oficines del Centre d’Esports. La resta de modalitats a les piscines municipals.

Pel que fa als preus d’entrada, cal destacar: la gratuïtat de totes les piscines a nens i nenes menors de 5 anys; preus reduïts per als joves entre 6 i 16 anys i jubilats; així com la reducció del preu de l’entrada per als majors de 16 anys.

Respecte als bons: hi ha de 20 o 50 tiquets per a tots els trams d’edats, a més d’un abonament que permet accedir a les piscines durant tot el període d’obertura, sense limitació de banys, incloent-hi models de bons familiars.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *