foradia barnasants

L’ús de mascareta obligatori en tot el territori valencià en espais oberts i en la via pública

La mesura entrarà en vigor hui, a partir de la imminent publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana

L’ús de protecció serà obligatori en tota la Comunitat Valenciana en espais oberts i en la via pública, excepte en platges, piscines i espais de naturalesa

Les mascaretes passen a ser obligatòries en la via pública i en espais tancats d’ús públic o oberts al públic. La mesura entrarà en vigor hui, a partir de la imminent publicació en el Diari Oficial.

Compareixença d’Ana Barceló, consellera Sanitat

Així ho ha anunciat fa escassos minuts la consellera de Sanitat, durant la seua compareixença: “El sacrifici i treball conjunt no pot ser oblidat, tenim la responsabilitat de cuidar dels altres”.

El Govern del Botànic insisteix que és necessari mantenir sempre la distància de seguretat interpersonal, establerta en almenys metre i mig de distància. Malgrat això, serà obligatori l’ús de la mascareta, encara que hi haja distància de seguretat interpersonal.

Excepcions en les platges i piscines, espais de la naturalesa, locals d’hostaleria i restauració mentre s’està consumint, persones amb problemes respiratoris.

En els locals com a discoteques i bars d’oci nocturn la limitació es mantindrà en el 30% del seu aforament per a consum a l’interior del local. En aquells locals que disposen de terrasses a l’aire lliure, l’aforament serà fins al 75% de les taules permeses. En tot cas, s’haurà de fer ús de la màscara quan no s’estiga consumint.

A més a més, la consellera ha anunciat que en les pròximes hores serà efectiva l’ordre de tancament de l’oci nocturn a la ciutat de Gandia, on un brot d’origen familiar s’ha estès a diferents contactes socials. Fins al moment, s’han detectat 49 casos positius

Salut Pública actuarà d’aquesta mateixa manera en tots aquells llocs en els quals es donen unes circumstàncies similars.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *