foradia subscriutegrat

La Generalitat dóna una subvenció de 4.574 euros a Alcoi pels Jocs Esportius

Aquesta ajuda de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport s'ha donat a l'Ajuntament d'Alcoi per organitzar la Fase Intermunicipal dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

La direcció General d’Esport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha concedit una subvenció a l’Ajuntament d’Alcoi per un import de 4.574 euros per haver organitzat la Fase Intermunicipal dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Són moltes les activitats que es realitzen des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi, però, una de les que més destaca és la Fase Intermunicipal dels XXXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Es tracta d’un esdeveniment que durant la temporada del 2019 i 2020, ha permés que molts joves esportistes de localitats com Alcoi, Cocentaina, Muro, Banyeres, Ibi, Castalla o Bocairent, entre altres, pogueren participar en les diferents competicions i modalitats que estaven preparades.

Els Jocs Esportius s’han desenvolupat des del mes d’octubre de 2019 fins a març de 2020, i és per això que es va sol·licitar aquesta ajuda econòmica a la Conselleria.

L’activitat és gratuïta per a tots els participants, i compta amb l’aportació de l’Ajuntament d’Alcoi, la Conselleria de Cultura, Educació i Esport, i amb la col·laboració de l’entitat asseguradora Unió Alcoiana.

Segons ha explicat el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi, Miguel Juan Reig: “Aquesta subvenció ens ajudarà, sens dubte, a cobrir les despeses d’organització de l’esdeveniment en el qual participa la infància, tant de la nostra ciutat com de les poblacions de la comarca en nombroses modalitats esportives i és completament gratuïta per als col·legis, clubs i participants“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *