foradia mediambient

Caixa Ontinyent recupera el seu Mont de Pietat després de 56 anys

Facilitarà microcrèdits en condicions assequibles, contribuirà a la inclusió financera, disposarà d'atenció telefònica i telemàtica i atenció en oficina amb cita prèvia

56 anys després, Caixa Ontinyent ha recuperat el seu Mont de Pietat, una activitat amb caràcter social, impulsada per la Fundació de l’entitat i que té com a finalitat oferir microcrèdits amb la garantia d’una joia o un altre objecte de naturalesa similar.

El Mont de Pietat va nàixer en 1884 amb Caixa Ontinyent, i van estar junts fins a l’any 1964, quan aquest tipus de serveis es van deixar d’utilitzar. Però, així i tot, l’entitat financera sempre ha mantingut la referència al Mont de Pietat en la seua raó social, i ara recupera la seua activitat, en un moment en el qual la societat torna a demanar els seus serveis i que suposarà, una contribució a la inclusió financera.

Mont de Pietat Caixa Ontinyent comptarà amb una oficina situada a Ontinyent, a la que es podrà acudir demanant cita prèviament cridant al telèfon 962 919 117. A més a més, els interessats poden demanar informació a través de correu fundacio@fundaciocaixaontinyent.es. És un privilegi per a la capital de la Vall d’Albaida tindre una oficina d’aquest tipus, ja que sols queden en algunes capitals de província.

La concessió dels microcrèdits pel Mont de Pietat es realitza de forma senzilla: un perit taxa la joia determinant el seu valor de mercat, el Mont de Pietat ofereix un crèdit en l’acte, deixant la joia com a depòsit. La joia pot recuperar-se en qualsevol moment de la vigència de l’operació, normalment d’1 any, i renovable fins a 3 anys. Els interessos i despeses de taxació, que van a càrrec del client, s’abonen al venciment o cancel·lació de l’operació.

Antonio Carbonell, President de Caixa Ontinyent ha destacat que implantar el Mont de Pietat és recuperar una part de la seua essència per a posar-la al servei de la nostra gent amb un aire renovat, actual, modern i nou. A més ha explicat que: “és una aposta pels microcrèdits com a fórmula d’ajuda a la inclusió social i al finançament de les activitats més quotidianes i diverses“.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *