lasarga ajualcoipresuparticipa

Els xiquets i xiquetes de l’Alcoià i El Comtat tornen a gaudir del Contacontes

La Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat ha organitzat aquesta cinquena edició de rutes amb la col·laboració de la Coordinadora pel Valencià. El dia 1 d'agost començaran les rutes

La cinquena edició de la Ruta de Contacontes torna per a fer gaudir als xiquets i xiquetes de l’Alcoià i El Comtat. Aquestes rutes estan organitzades per la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat i compta amb la col·laboració de la Coordinadora pel Valencià.

Les actuacions començaran l’1 d’agost i la programació durarà fins a finals d’any. Amb aquesta ruta s’apropen les rondalles i llegendes més tradicionals d’aquesta zona a xiquets i xiquetes als 17 municipis que integren la Mancomunitat.

Aquesta activitat sempre és molt esperada pel públic, ja que permet conéixer els pobles I la cultura de tots els municipis gràcies a les històries que conten.

Iván Jover, gerent de Cultura de la Manco, ha destacat l’esforç per a dur endavant la programació cultural d’enguany, i aquesta Ruta de Contacontes com a opció d’oci segur i en família. Per la seua part, Francesc Gisbert, de la Coordinadora pel Valencià, ha recordat la bona acollida d’Edicions anteriors.

Totes les actuacions es faran respectant la normativa actual d’higiene i seguretat, prenent les mesures de precaució necessàries en col·laboració amb els ajuntaments.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *