foradia subscriutegrat

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat convoca el Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

Aquesta és la XII edició i té com a objectiu reconéixer i premiar els esforços de les empreses i els emprenedors que contribueixen al desenvolupament econòmic local i a la creació d'ocupació de les comarques de l'Alcoià i El Comtat

Com cada any la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat ha convocat el Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors, arribant ja a la XII edició. L’objectiu d’aquest certamen és reconéixer i premiar els esforços de les empreses i dels emprenedors que contribueixen al desenvolupament econòmic local, i també, a la creació d’ocupació en aquestes dos comarques.

A banda, a més de premiar a aquestes empreses per promoure l’activitat econòmica, també es valoren altres criteris com la sostenibilitat, la generació d’ocupació, la innovació i la integració amb el seu entorn.

En l’anterior edició el concurs va canviar el seu format per tal de fer-ho més atractiu, i per això, des d’eixe any, sols es lliuren dos premis: Millor empresa, amb una dotació econòmica de 2.000 euros; i Millor Projecte Empresarial, amb una dotació de 1.500 euros.

Aquells que estiguen interessats a participar hauran de complir uns requisits de localització, fent que siga necessari que estiguen ubicades en algun dels municipis de les comarques de l’Alcoià i El Comtat, i que s’hagen constituït entre el 16 de novembre de 2022, i la data de tancament de la convocatòria, 31 de juliol de 2024. Respecte als projectes, han de ser susceptibles de ser implementats en algun dels municipis en els pròxims mesos.

Per a presentar les candidatures s’haurà de fer per la seu electrònica de la Mancomunitat fins al dia 31 de juliol, completant un annex de sol·licitud que hi ha disponible en la plataforma, i adjuntant la documentació. Enguany com a novetat, també s’haurà de gravar un vídeo amb una durada màxima de 5 minuts o s’explique l’empresa o projecte.

Els guanyadors no sols rebran el premi econòmic, sinó que també tindran assessorament gratuït continuat a l’Agència Impuls, i també rebran el suport de la Mancomunitat per a la seua promoció.

La gala de lliurament de premis se celebrarà a Cocentaina a finals del mes de novembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *