foradia subscriutegrat

Espectacle i diversió amb ‘Borja Port’ Art en Gandia

Es tracta d'una programació amb diferents actuacions que se celebren a l'esplanada del Moll dels Borja per tal de complir les mesures de seguretat

Gandia vol oferir entreteniment, i és per això que cada dissabte fins al 15 d’agost hi ha espectacle al Moll dels Borja. S’ha triat aquest lloc per a poder garantir la seguretat de tots els assistents i poder complir les mesures de distanciament.

Es tracta de la cinquena edició de ‘Circ al Port’, però que enguany canvia el nom a ‘Borja Port Art’, ja que du una programació que va més enllà del món del circ com per exemple que és una programació plena de teatre, animació, màgia i humor que està dirigida a tots els públics.

La companyia ‘Traspediante’ va ser l’encarregada d’actuar durant el dissabte 25 de juliol amb el seu espectacle ‘Up2down’, i per a aquest cap de setmana, 1 d’agost, el torn serà per a la companyia ‘Txema Muñoz’ i l’espectacle ‘Txema de Postman’.

Totes les actuacions comencen a les 8 de la vesprada, i l’entrada és gratuïta, i s’establirà un espai de 18×24 metres que comptarà amb un aforament per a 208 persones.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *