foradia subscriutegrat

283 peces del Museu MARQ passen quarantena

Aquestes peces, que formen part de l'exposició 'Alicante Tesoros del MARQ, van estar exposades al Museu de Teheran, Iran, des de setembre de 2019 fins a juny d'aquest any

Després de realitzar la quarantena que van recomanar les autoritats sanitàries, l’equip tècnic del Museu MARQ d’Alacant ha pogut obrir les set caixes que han arribat des del Museu Nacional d’Iran.

Aquestes caixes contenien 283 peces de l’exposició ‘Alicante Tesoros del MARQ’, que han estat exposades en aquest museu d’Orient des de setembre de 2019 fins a juny d’enguany.

En aquesta obertura, ha estat present la vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, i ha assenyalat que: “finalitza amb èxit una de les operacions que s’ha alentit amb motiu de la Covid-19, retardant dos mesos l’arribada de les peces a Alacant, però, per fi, tornem a gaudir del nostre patrimoni“.

La vicepresidenta també ha agraït la col·laboració de les autoritats i l’equip d’arqueòlegs del museu d’Iran per facilitar que aquesta col·lecció puga tornar, i per haver aconseguit que l’exposició siga un èxit a Iran.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *