foradia pressupostparticipatiualcoi

Xerrada a la Universitat d’Alacant: Que passa a Gaza?

Les Associacions de solidaritat amb el poble palestí volem donar a conéixer la situació de bloqueig que viu la franja de Gaza. Que passa a Gaza? Com podem ajudar a Palestina. Aquest Dijous 13 de novembre, 20:15h.

unadikumXerra-Debat sobre Palestina: Que passa a Gaza? Com podem ajudar a Palestina. Aquest Dijous 13 de novembre, 20:15h, a la  Seu Universitària, Universitat d’Alacant, Aula Emilio Varela, Av. Ramón y Cajal, 4. Alacant. Organitzada per Unadikum País Valencià i BDS Alacant (Grup de suport a la Campanya Internacional de Boicot, Desinversions i Sancions a Israel) realitzarem xerra-debat sobre Palestina.

Participaran l’activista a la franja de Gaza i Coordinador Unadikum País Valencià Cristian Santiago, a més de Pilar Egea Membre BDS Alacant, Grup de suport a la Campanya Internacional de Boicot, Desinversions i Sancions a Israel. Com també Daud Marwan-Ahmad membre de la Comunitat Palestina del País Valencià. I membres Unadikum i BDS que se sumaran al posterior debat.

Les Associacions de solidaritat amb el poble palestí volem donar a conéixer la situació de bloqueig que viu la franja de Gaza, la situació d’apartheid que sofreix el poble palestí i com podem ajudar a Palestina des d’aquí a través del moviment BDS.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *