foradia aproop

La Fira MiRA arribarà a Gandia de l’1 al 3 d’abril

La tercera edició de la Fira d'Arts de carrer ha apostat per una diversitat geogràfica i artística, i portarà propostes de nous llenguatges i valors a través del clown, el teatre al carrer, la dansa o altres formats que incorporen totes aquestes disciplines

La tercera edició de MiRA, la Fira d’Arts de carrer de Gandia, se celebrarà els dies 1, 2 i 3 d’abril, amb la intenció de ser un referent a l’estat espanyol, gràcies a una programació, que segons ha explicat el co-portaveu del govern local, Miguel Ángel Picornell, “marida companyies consolidades amb propostes de nous llenguatges i nous valors”.

Gandia serà l’epicentre estatal de les arts escèniques, però, s’ampliarà també a territori internacional, a causa de l’èxit de les anteriors edicions.

Dels 162 espectacles que s’han presentat per a participar, s’han seleccionat 15, 13 d’ells venen de diferents punts d’Espanya com País Basc, Catalunya, Aragó, les Illes, Navarra, i el País Valencià; i els altres dos vindran des de França.

El festival ha apostat enguany per la diversitat geogràfica i artística, i per això es combinaran modalitats com el clown, el teatre al carrer, la dansa, i alguns formats que incorporen totes aquestes disciplines en un sol espectacle.

Domingo Martínez, director artístic de MiRA, ha comentat que: “També han de ser treballs actuals. A la Comunitat Valenciana pràcticament no hi ha cap que s’haja vist i a l’estat espanyol hi ha alguns que són estrenes”. Per la seua part, Juanjo Payá, tècnic del Departament de Cultura Festiva, ha assenyalat que: “és una espècie de mercat de les arts. Els que van actuar l’any passat, després han anat arreu tota Espanya. D’altra banda, els que van debutar s’han consolidat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *