foradia pressupostparticipatiualcoi

Gandia exemple de model urbà sostenible per a la Diputació

Dolors Gimeno, diputada de Mobilitat Sostenible, ha visitat Gandia acompanyada pels regidors d'Urbanisme i Gestió Responsable del Territori de l'Ajuntament, les actuacions i projectes que s'estan fent a la ciutat, alguns d'ells amb el suport econòmic de la Diputació de València

La diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, acompanyada pel regidor d’Urbanisme, Josep Alandete i la regidora de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, han visitat la primera fase de les actuacions en el parc Ausiàs March, que s’està duent a terme gràcies al finançament de la Diputació de València. Aquest projecte té un pressupost de 316.000 euros.

Josep Alandete ha volgut recordar que s’estan fent projectes que mostren a Gandia com una ciutat amable i sostenible, que puga tindre llocs en els quals poder anar en bicicleta o a peu, i ha posat aquestes obres en aquest parc com un exemple d’aquest compromís.

La diputada ha explicat que ha volgut conéixer aquests projectes de primera mà i ha afegit que espera que el nou pla d’Inversions 2020-2021 aporten més ajudes per a fer projectes de mobilitat sostenible.

Per a més endavant es durà a terme una nova actuació que completarà la primera fase del parc Ausiàs March. S’adequarà i ampliarà el pont nou, per a poder completar l’itinerari a peu que ja existeix fins a l’hospital.

Gimeno a més, també va assegurar que des de l’àrea de Mobilitat Sostenible de la Diputació de València “sempre ens agrada conéixer aquests projectes per a tindre’ls en compte a efectes de possibles inversions que puguen fer-hi o d’acords als quals arribem amb la Generalitat per a escometre aquests tipus d’actuacions”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *