foradia subscriutegrat

Xàtiva aposta per la participació ciutadana subvencionant projectes veïnals

Des de l'Ajuntament de Xàtiva es valoraran diferents aspectes com per exemple la realització d'activitats derivades a la situació d'emergència per la Covid-19

La Junta de Govern Municipal ha anunciat que s’han aprovat les bases reguladores per a la concessió d’ajudes en matèria de participació ciutadana pel que fa a la convocatòria i concessió de subvencions destinades a les associacions veïnals de Xàtiva.

L’objectiu d’aquestes subvencions són enfortir i promoure les activitats organitzades des del mateix moviment veïnal, implicant a la ciutadania en l’organització i posada en marxa de projectes que milloren la qualitat de vida de la població, a més de crear cultura participativa amb propostes formatives.

Cal assenyalar, que en aquesta convocatòria d’ajudes es tindran en compte aspectes com l’arreplegada de l’opinió veïnal amb relació als serveis municipals, l’organització de projectes interassociatius, la realització d’activitats destinades a la població infantil i juvenil, la incorporació de criteris i aspectes igualitaris, i la realització d’activitats relacionades amb la situació d’emergència provocada per la Covid-19.

Les bases estaran publicades a la web de l’Ajuntament de Xàtiva i en l’àrea de Participació Ciutadana (participacio@ayto-xativa.es o 96 228 98 47). Es podran beneficiar les associacions de veïns i veïnes amb domicili fiscal a Xàtiva. Les sol·licituds es podran presentar des del 14 fins al 30 de setembre d’enguany.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *