foradia subscriutegrat

L’IES Jaume I d’Ontinyent té a l’alumne amb el premi extraordinari FP de la Generalitat

Es tracta de Francisco Javier Doménech, que a més d'haver rebut aquest reconeixement, pot optar al Premi Nacional d'FP de Grau Superior que convoca el Govern d'Espanya

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha rebut en el consistori a Francisco Javier Doménech, que va finalitzar els seus estudis de Grau Superior de Formació Professional en el curs 2018-2019 a l’IES Jaume I, i que ara, ha rebut el premi extraordinari d’FP de la Generalitat Valenciana.

En aquesta recepció també han participat el regidor d’Educació, Óscar Borrell, el de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, representants del centre educatiu Jaume I, i familiar de Francisco Javier Doménech.

L’alcalde ha felicitat l’alumne pel seu guardó que li han obert les portes al grau d’Enginyeria que està cursant a la Universitat Politècnica de València.

A més, aquest alumne, pot optar al Premi Nacional d’FP de Grau Superior que convoca el Ministeri d’Educació del Govern d’Espanya.

Rodríguez ha destacat “la importància que ha donat sempre el Govern d’Ontinyent a la formació i l’educació com a eines per a fer front als reptes que ens presenta el futur“. A més, l’alcalde ha recordat l’aposta que està fent el seu govern per impulsar el Campus Universitari i l’oferta d’FP.

Óscar Borrell, ha recordat que “Ontinyent ha estat posada com a exemple de l’impuls a l’FP en Trobades de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores per accions com la Fira de l’Estudiant”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *