lasarga ajualcoipresuparticipa

Preocupació des de Podem per l’estat del pont Paco Aura

En el passat plenari del 31 de juliol Aarón Ferrándiz, regidor de la formació morada, va preguntar sobre com van les comunicacions amb la Conselleria per a reparar el pont de Paco Aura

Encara que el pont Paco Aura és prou recent, des de Podem ja van alertar en octubre de 2019 d’algunes deficiències estructurals a aquest pont a les juntes de dilatació, les voreres, les baranes, o la calçada.

Ara, en el plenari del 31 de juliol, la formació morada, mitjançant el seu regidor Aarón Ferrándiz, es va preocupar novament per aquest tema. “A l’octubre, el govern municipal ens responia que traslladaria a Conselleria la problemàtica, perquè és qui té les competències al respecte, per tractar de donar solució a aquesta qüestió. Nou mesos després, observem que les deficiències del pont no s’han resolt. Sense cap ànim de generar alarma, però amb preocupació, entenem que la demora en l’actuació pot suposar un agreujament de les deficiències estructurals ja existents i dificultar, per tant, la seua adequació“, continua Santamaría.

És per aquest motiu que Podem va preguntar si s’ha rebut algun tipus de contestació o informe tècnic respecte a l’estat del pont, i en aquest cas, quin és el resultat d’aquest i quines són les actuacions es desenvoluparan per part de la Generalitat per a resoldre aquestes deficiències.

Aquesta formació també va sol·licitar al govern local que inste a la Conselleria pertinent perquè resolga aquestes deficiències per tal d’evitar que s’accelere el seu deteriorament.

Aarón Ferrándiz va rebre la contestació de la regidora d’Urbanisme, Lorena Zamorano, que va explicar que no s’ha tingut cap resposta formal, i que segons els tècnics de l’Ajuntament els defectes no són provocats per l’ús, sinó que és un problema de construcció.

Zamorano va afirmar que encara que l’Ajuntament està intentant contactar amb conselleria, encara no s’ha pogut realitzar aquest contacte i que de totes maneres, ells mateixos estan realitzant un pressupost per si s’haguera de reparar el pont i que ja després es reclamaria a Generalitat.

A més, la regidora d’Urbanisme, va voler aclarir que a dia d’avui, el pont no té cap problema que supose un perill per a l’estructura.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *