foradia pressupostparticipatiualcoi

Banyeres i Cocentaina arriben a incidència 0 i Muro d’Alcoi torna a augmentar-la

En el cas d'Alcoi i Ibi, han baixat el seu nombre de contagis respecte a l'anterior actualització i Castalla i Onil es mantenen en incidència 0

Per a acabar el mes d’abril la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha tornat a publicar les dades sobre l’evolució de la incidència de Covid-19 als municipis de tot el País Valencià.

Positivament s’ha de destacar que les localitats de Banyeres de Mariola, i Cocentaina, han aconseguit arribar fins a incidència 0, com Castalla i Onil que ja porten amb aquestes xifres setmanes.

En el cas de Muro d’Alcoi, localitat que durant setmanes ha mantingut incidència 0, ha tornat a registrar casos positius als municipis. Concretament hi ha 2 nous positius, el que fa que a hores d’ara la incidència en Muro siga de 21 casos per cada 100.000 habitants.

En el cas d’Alcoi i Ibi, des de l’última actualització s’ha notat un lleuger descens. Alcoi el dia 27 d’abril tenia una incidència de 45 casos per cada 100.000 habitants, és a dir, que hi havia 27 persones malaltes amb Covid-19, i tres dies després la incidència s’ha reduït fins als 25 casos per cada 100.000 habitants, i hi ha 15 persones amb coronavirus. Per la seua part, Ibi ha passat de tindre una incidència de 29 a 25 casos per cada 100.000 habitants, que traduït en casos reals, significa que hi ha 6 persones positives.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *