foradia subscriutegrat

Una programació per a totes les edats en ‘Viu l’Estiu’

Durant aquesta setmana hi ha diferents activitats com tallers infantils, contes, cinema, jazz i visites guiades

L’Ajuntament d’Alcoi ha preparat, amb col·laboració d’algunes regidories, la programació ‘Viu l’Estiu’, perquè aquests mesos de calor siguen més divertits a la ciutat.

Per a aquesta setmana hi ha activitats pensades per a totes les edats. ‘Viu l’Estiu’ a més intenta dur aquesta programació a tots els barris de la ciutat.

Durant el dia 6 d’agost, dijous, es va realitzar en la Glorieta ‘El Racó dels Contes’, un espectacle de Teatre Infantil, que va estar a càrrec de Papallona Produccions.

En el divendres 7 d’agost, a partir de les 9 de la nit, hi haurà un concert en la Placeta del Fossar que també està dins de la programació de Jazz amb la Manco. L’actuació estarà a càrrec del grup ‘MoreThanJazz’, i fan una barreja de jazz i poesia. Aquest grup sol interpretar temes de bandes sonores de pel·lícules com ‘El Mag d’Oz’, ‘Casablanca’, ‘Dies de Vi i Roses’, ‘Desdejuni amb Diamants’, i ‘Moulin Rouge’.

Seguidament, durant el dissabte 8 d’agost, en el Poliesportiu de Batoi, es realitzarà un cinema d’estiu amb la projecció de la pel·lícula ‘Hellboy’. Començarà a les 10 de la nit.

Les visites guiades tindran el seu torn durant la jornada del diumenge 9 d’agost, i es que seguiran les rutes a les Pintures Rupestres de la Sarga. Per tal d’anar s’ha de fer una reserva en la web: www.lasargareservas.com. L’aforament estarà reduït en 15 persones per torn, i hi haurà quatre torns, un a les 10 del matí, un a les 11 del matí, a les 12 del matí, i per últim a l’1 del migdia.

Des de l’Ajuntament volen recordar que durant aquesta setmana i la pròxima, la Biblioteca Infantil Tirisiti acull la Setmana dels animals, en la qual es realitzaran tallers i jocs entre altres activitats destinades als més menuts de la casa. Seran cada matí a les 11 i mitja. Per a fer la inscripció s’ha de telefonar al 96 553 71 43 o enviar un correu a biblioteca@alcoi.org.

Font: Redacció./


animalcoi

Una resposta de Una programació per a totes les edats en ‘Viu l’Estiu’

  1. Serena ha dit:

    Para una ciudad como Alcoi una programación bastante floja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *