foradia subscriutegrat

L’Escola d’Art d’Alcoi acull al prestigiós director d’art Diego Vainesman

• El prestigiós director d'art i dissenyador, Diego Vainesman, tornarà a visitar L'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi. • Aquest professional del disseny oferirà els seus coneixements a través del “Taller de Logotipos Isotopos”

El prestigiós director d’art i dissenyador, Diego Vainesman, tornarà a visitar L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

Vainesman, nascut a Argentina, ha desenvolupat la seua tasca professional i vital de de fa 30 anys a Nova York. En la seua faceta com a docent ha ensenyat en Parsons School of Design i actualment està en l’School of Visual Arts. A més, va ser president del Type Directors Club. D’entre els seus clients destaquen American Express, IBM, Canon, Pfizer, Hotel Tambo del Inka, etc.

Aquest professional del disseny oferirà els seus coneixements a través del “Taller de Logotipos Isotopos”, que tindrà lloc del 8 al 10 de novembre, i amb una xerrada titulada “Pensamiento lateral: Del Polvo a la Nube” que serà el divendres, dia10, a les 11h a la Sala d’actes Josep Albert Mestre Moltó de l’EASDAlcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *