foradia barnasants

Controls preventius de la Policia per evitar incendis al terme municipal d’Alcoi

Les actuacions estan coordinades entre Protecció Civil, la Policia Local, la Policia Nacional i el cos d'Agents Mediambientals de la Generalitat Valenciana

Els cossos de seguretat de la ciutat van realitzar durant el cap de setmana un control preventiu en carreteres secundàries i altres vies de trànsit del terme municipal de la ciutat amb la intenció de prevenir possibles incendis forestals.

Alcoi ha sofert aquests últims dies, un total de cinc conats d’incendi sense conseqüències greus en diferents zones, la investigació dels quals segueix en marxa per part de la Policia Local. Des del Consistori es pretén, amb aquests controls, extremar les precaucions  

Els controls per part dels cossos de seguretat, continuaran realitzant-se de manera coordinada, a les vies de trànsit de l’entorn natural d’Alcoi, i de manera aleatòria en diferents punts, conjuntament amb les actuacions que es realitzen de manera habitual dins del pla d’actuació per a prevenir incendis forestals. 

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, recorda la importància de protegir el nostre entorn: “Als últims dies, hem sofert alguns conats d’incendi sense conseqüències gràcies, com sempre, a l’actuació i el treball de tots els cossos de prevenció i de seguretat així com dels voluntaris mediambientals que treballen a la nostra ciutat. Tenim un entorn únic i el risc de foc sempre està present pel que demanem a la ciutadania que extreme les precaucions i que telefonen al 112 davant qualsevol sospita de foc així com, que contacten amb la Policia Local si detecten alguna persona sospitosa en els nostres paratges naturals”. 

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *