foradia elgrat

L’Ajuntament d’Alcoi acull la presa de possessió de 2 oficials i de 6 agents de la Policia Local

En marxa dos processos selectius amb els quals es completarà el nombre de places totals corresponents a la nostra ciutat

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi ha acollit la presa de possessió en propietat, de 2 oficials, procedents d’un procés selectiu de promoció interna, i 6 agents, procedents d’un procés selectiu lliure; després de superar el preceptiu curs de capacitació realitzat per l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències.

En l’actualitat, s’està realitzant dos nous processos selectius de personal de la Policia Local, un d’oposicions i un altre de borsa de treball.

Pel que respecta al d’oposicions són per a 19 places d’agent, de les quals 11 són per al torn lliure i 8, per al torn de mobilitat. S’han presentat 596 sol·licituds per a prendre part en el procés, realitzat per a cobrir en propietat les places vacants en la plantilla de la Policia Local.

Assenyalar que es constituirà una borsa de treball per a la provisió temporal de llocs d’agents de la Policia Local mitjançant una comissió de serveis.

A més s’han presentat 8 sol·licituds de funcionaris d’altres administracions que desitgen prestar temporalment els seus serveis en aquest Ajuntament, en cas de necessitat.

El regidor de Personal, Alberto Belda, indica que: “Tenim en marxa el major procés de selecció de Policia Local que hi ha hagut, almenys en els últims anys a la nostra ciutat. Una vegada finalitzat, tindrem un total de 19 incorporacions el que ens permetrà completar totes les places de Policia Local, renovant en quatre anys un terç del total de la plantilla. Com sabem que aquest procés serà llarg, hem convocat una borsa de treball per a la provisió temporal d’agents perquè, per a nosaltres, és molt important incorporar efectius a la nostra ciutat i que la Policia Local puga treballar de la millor manera possible”.

Font: Redacció


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *