foradia subscriutegrat

Cs Alcoi exigeix al govern local que accelere els acords als quals es va comprometre en el ple de juny

El Grup Municipal va presentar un prec, acceptat pel govern, sol·licitant millores en el manteniment de parcs i jardins

Marcos Martinez, “els compromisos estan per a complir-los. Encara som a temps, però no hauria de retardar-se molt més. Sobretot per prevenció, per la ciutadania, però també per la mateixa imatge de la ciutat”.

Després d’haver-se compromés a realitzar una sèrie de millores en el manteniment dels parcs i jardins de la ciutat, comentant a més que ja s’estava treballant sobre el tema, avui dia l’estat dels nostres parcs i jardins deixa bastant que desitjar.

Ciutadans Alcoi s’insta el govern que accelere l’execució dels acords que es va comprometre en el ple del passat mes de juny. “Ja prevéiem aquesta situació. Per això demanem en el seu moment al govern municipal que posés especial atenció al manteniment d’aquestes zones”, ha assenyalat el regidor Marcos Martínez.

En el prec presentat pel Grup Municipal de Cs Alcoi s’advertia de la importància de la neteja i el manteniment dels parcs. Al mateix temps que s’instava a prendre mesures de precaució enfront de l’expansió de la COVID-19, com l’adequació de les fonts de la ciutat perquè es premés amb el peu en lloc d’amb les mans.

“Estem finalitzant agost i, encara que reconeixem un esforç per part del govern, no s’ha arribat a uns mínims acceptables. No hauria de trigar-se tant”, ha apuntat Martínez.

Cal recordar que el ple al qual es refereix Martínez va tenir lloc el 5 de juny, per la qual cosa fa més de dos mesos des que es van adquirir aquests compromisos per part del govern socialista.

Confiem que s’accelere en aquesta posada a punt dels nostres parcs, que es prenguen les mesures oportunes per a això, i siga una realitat. Així mateix, com en altres ocasions, instem també el civisme i bon ús per part dels usuaris d’aquestes zones” ha conclòs Martínez.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *