foradia subscriutegrat

Durant agost la nova Brigada Forestal intensifica el seu treball

Aquesta brigada municipal compta amb huit persones que en les últimes setmanes han realitzat desbrossaments i altres tasques en diferents punts de la ciutat

La nova Brigada Forestal, formada per 8 persones, 4 oficials i 4 peons, han intensificat el seu treball durant el mes d’agost. I és que, en les últimes setmanes, han realitzat desbrossaments i tasques en diferents punts de la ciutat com la carretera del Molinar, la Via Verda, la zona del Poliesportiu, el Mas de la Cova o Serelles.

Anteriorment aquesta brigada forestal ja va realitzar treballs a la carretera del Preventori, Trencacaps, Sideroparc, el Xorrador o en sendes com la de Santa Anna al Quinzet o Horta Major.

Tots els treballadors són majors de 30 anys, i els contractes s’han fet gràcies a una subvenció de LABORA de 173.000 euros. Aquesta ajuda és per a aquesta brigada de 8 persones, i per a l’altre equip de 4 persones que es dedica a reforçar les tasques de manteniment de les zones verdes i els jardins de la ciutat.

Durant la setmana passada, la Policia Local, amb col·laboració de la Policia Nacional, Protecció Civil, i el cos d’Agents Mediambientals de la Generalitat Valenciana, van realitzar controls aleatoris en carreteres properes als paratges naturals, amb l’objectiu de controlar l’arribada de persones a determinades hores en aquestes zones més sensibles a incendis.

Aquesta nova brigada serveix per a continuar i intensificar el treball que ja s’havia desenvolupat durant tot l’any per a executar el Pla de Prevenció d’Incendis, que a més també contempla les urbanitzacions de la ciutat, dotant-les d’aigua i d’un perímetre de protecció, així com la preparació de punts d’aigua en llocs estratègics.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *