foradia subscriutegrat

Ontinyent tindrà la clausura del Pou Clar fins que la pandèmia millore

Segons ha comentat la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, "és important protegir a la ciutadania tancant un espai amb un important potencial per a ser focus de contagi"

L’Ajuntament d’Ontinyent mantindrà la clausura del Pou Clar fins que la situació provocada per aquests rebrots de la Covid-19 milloren.

Aquesta decisió l’ha anunciat la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, que ha visitat aquest Paratge Natural, juntament amb Manuel Cuesta, regidor de Serveis Municipals. En aquesta visita han comprovat l’estat d’aquest lloc durant el seu primer dia de tancament i com funciona el Servei de vigilància, que s’ha reforçat per a informar els visitants i per tal d’evitar infraccions.

Segons ha destacat Gandia, “és important protegir a la ciutadania tancant un espai amb un important potencial per ser focus de contagi, ja que era el lloc on més gent es reunia del terme, amb l’afegit de rebre visitants de localitats molt diferents“.

El dijous 20 d’agost, va ser el primer dia de tancament del Pou Clar, i no es va registrar cap incidència.

Protegir a la ciutadania és el més important ara. L’afluència de visitants d’altres municipis estava sent molt elevada i davant l’augment dels casos de Covid-19 a tota la Comunitat Valenciana, i l’evolució de la pandèmia, havíem d’actuar“, ha argumentat la regidora.

Els departaments de Serveis Municipals, Policia i Medi Ambient s’han coordinat per aconseguir que aquesta mesura siga efectiva, i segons ha explicat Sayo Gandia “la gent està entenent que és pel bé de totes i tots, amb una actitud comprensiva i col·laborativa que agraïm“.

Actualment està prohibit romandre al paratge per fer qualsevol classe d’activitat, però, quan la situació evolucione de forma favorable, el primer pas serà obrir alguns dels accessos per a permetre el passeig, informant primer a la ciutadania.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *