lasarga ajualcoipresuparticipa

Caixa Ontinyent avança l’abonament de les pensions

Estan disponibles a través dels mitjans digitals i als caixers automàtics des del dia 23 de març, per tal d'evitar aglomeracions

A partir del 23 de març, els pensionistes que siguen clients de Caixa Ontinyent, tenen disponible les seues pensions a través dels mitjans digitals i als caixers automàtics.

Aquesta mesura s’ha pres amb la intenció d’evitar aglomeracions, i per tant, prevenir el risc de contagi a les seues oficines. L’entitat ha establit torns de pagament per als clients que realitzen el cobrament en la finestra.

Tots aquells que es desplacen fins a l’oficina han de tindre en compte que les sucursals tenen un nombre limitat de clients, i s’ha de mantenir un espai prudencial entre elles i amb els empleats de Caixa Ontinyent. Pel que fa als caixers automàtics, s’han implantat unes mesures d’higiene específiques i preventives.

Des de Caixa Ontinyent es va posar en marxa un pla d’actuació des del primer moment de l’Estat d’Alarma, per tal de reduir el contagi de la pandèmia, però des de l’entitat es van posar com a objectiu garantir que els seus clients disposaren de serveis en qualsevol circumstància. Un servei de qualitat i amb la seguretat necessària per tal de garantir la major protecció als clients com als empleats.

Cal recordar que Caixa Ontinyent ha modificat els seus horaris d’atenció presencial a les oficines. De dilluns a divendres de 8 i mitja del matí, fins a les 12 del migdia, i l’atenció telefònica es manté fins a les 3 de la vesprada.
A més a més, l’entitat ha volgut reforçar l’atenció de l’oficina digital, tant per via telefònica com pel correu electrònic, i s’ha potenciat l’ús de la banca electrònica i de l’aplicació.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *