lasarga alcoimpuls

La segona fase de la reurbanització de l’entorn l’Escoleta El Caragol d’Oliva va a bon ritme

Aquestes actuacions formen part del programa ARRU de regeneració urbana del nucli antic i per a dur-les a termes s'ha fet una inversió de 331.106'01 euros

Les obres de la segona fase de reurbanització de l’entorn de l’Escoleta El Caragol van a bon ritme, i així ho han pogut comprovar l’alcalde de la localitat, David González, i el regidor de Vies Públiques, Miquel Doménech, que han visitat aquestes actuacions.

En concret aquest projecte contempla l’eixamplament del carrer del Ponent fins als 6’5 metres, la construcció d’una nova escala que siga més segura, i també, la pavimentació dels carrers de Sant Pancraci, dels Serrans i part del carrer Divina Gràcia. A més, també es farà una millora en el sistema de clavegueram.

Durant tot l’estiu s’ha estat treballant i és per aquest motiu que l’estat de l’obra siga molt avançat. Aquesta fase és la més complexa del projecte, i s’ha accelerat per a causar les menors molèsties possibles al funcionament de El Caragol quan comence el nou curs.

Per a fer possible el funcionament de l’escoleta amb els treballs que falten, i a més garantir la seguretat de l’alumnat i del professorat, s’ha previst la compartimentació del pati i la col·locació d’un doble tancament formant per tanques metàl·liques.

L’Ajuntament d’Oliva té previst que aquestes actuacions finalitzen a finals del mes de desembre.

Des del govern local, recorden que el programa de reurbanització està inclòs dins del Programa de Foment de la Regeneració i Renovació Urbana del Nucli Antic de la ciutat d’Oliva, conegut com a ARRU, i està cofinançat pel Ministeri de Foment, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de la localitat.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *