lasarga

Més de 600 participants en les activitats del Centre d’Esports a ‘Viu l’Estiu’

En total el Centre d'Esports ha organitzat un total de 10 activitats i ha comptat amb la col·laboració d'empreses i entitats de la ciutat per a poder oferir una àmplia programació lúdica i esportiva

Les 10 activitats organitzades pel Centre d’Esports han tingut una gran acceptació entre el públic, ja que més de 600 persones han participat en aquesta programació emmarcada en la iniciativa de l’Ajuntament, ‘Viu l’Estiu’.

Les activitats s’han desenvolupat en pràcticament tots els barris de la localitat i els participants tenien entre 4 i 12 anys. En concret els escenaris triats van ser el Parc del Romeral, el Parc de Cantagallet, el Parc del Viaducte, les Pistes Poliesportives de Caramanxel, Batoi, El Camí, el Passeig de Cervantes, Riverfit i la Zona d’Escalada de la Uixola.

Ocisport, jocs populars, jornada d’escalada, d’orientació, són algunes de les activitats que han fet que els xiquets i xiquetes gaudiren durant els mesos de juliol i agost. A més, també s’han practicat diferents modalitats esportives.

Miguel Juan Reig, regidor d’Esports ha volgut destacar que: “Ha estat un estiu marcat per la pandèmia i en totes les activitats es complia amb els protocols Covid 19 garantint i controlant els aforaments, prenent la temperatura als participants, assegurant la desinfecció del material d’ús comú i fins i tot regalant material perquè cada xiquet o xiqueta pogués tenir-lo per a ús propi. Agraïm des del Centre d’Esports a tots els agents implicats i a les famílies per la col·laboració i l’assistència a les activitats en un estiu atípic i excepcional“.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *