foradia becasivace

En setembre s’inicien les actuacions de manteniment al Pont de Sant Jordi

En aquesta actuació es treballarà en les baranes de formigó i acer, i tindrà un import de 20.739 euros

L’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat que a principis de setembre començaran les actuacions necessàries per complir el pla de manteniment del Pont de Sant Jordi. En aquesta iniciativa es treballarà en les baranes de formigó i acer.

La Junta de Govern va aprovar l’adjudicació del projecte a l’empresa Levantina de Limpiezas Grupo Espiral S.L, per un impot de 20.739 euros. 

Concretament, els treballs de la part interior seran una revisió, reparació i pintat de les zones en les quals les baranes presenten començament d’oxidació, i per tant s’aplicarà esmalt. També es picarà i es sanejaran algunes zones i s’eliminaran microfissures de les baranes.

En la part exterior, es netejarà en profunditat les superfícies, eliminant tota la brutícia produïda per la pol·lució, fums, sutges i contaminació, i s’utilitzarà un sistema d’hidropessió amb llança d’aigua. També faran un eixamplat de les juntes de dilatació de manera mecànica. 

Les actuacions necessiten un manteniment, en cap cas es tracta de solucionar una obra mal feta, al contrari, és un pla de manteniment per evitar arribar a la situació que va arribar el Pont de Sant Jordi i que va provocar que tinguérem que dur a terme una reparació integral després de molts anys d’abandó. L’important no és només fer obres en la ciutat, també hem de fer un manteniment perquè perduren en bon estat”, ha explicat el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *