foradia subscriutegrat

Inquietut en Ciudadanos pel retard en l’obertura del pont Fernando Reig

El pont Fernando Reig està tancat des del mes d'agost del 2016 • Maribel Sánchez: "Ciutadans Alcoi mostra la seua inquietud per la falta d'informació i retard en la reobertura del pont Fernando Reig" • Des de Ciudadanos demanen saber el termini de finalització d'aquestes

Des de Ciudadanos demanen saber que tipus d’actuacions s’estan duent a terme en el Fernando Reig, i el termini de finalització d’aquestes, així com si podran ser compatibles amb l’obertura als vianants o al tràfic rodat.

Gran part de la població d’Alcoi es mostra preocupada per la falta d’informació de les gestions que s’estan realitzant per part del Govern Municipal, com és la reobertura del pont Fernando Reig. Així mateix “volem que s’informe a la població d’Alcoi quan serà l’obertura definitiva d’una infraestructura tan important com és el pont de Fernando Reig”,  assenyalen des de Ciudadanos.

La regidora de Ciudadanos en l’ajuntament d’Alcoi, Maribel Sánchez, expressa la seua inquietud per la falta d’informació i el retard en l’obertura del pont Fernando Reig. “Desconeixem què tipus de gestions estan realitzant, per part del Govern Municipal, per a donar solució a una infraestructura tan important com és el pont Fernando Reig”.

 

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *