foradia ivace

El Palau Ducal de Gandia convertit en escultura d’arena

Aquesta obra, que té unes mesures de 3x5 metres, s'exhibeix a la platja de Gandia. Per a la seua construcció s'han utilitzat 30 tones d'arena

La platja de Gandia, concretament al Passeig Marítim de Neptú, hi ha un nou inquilí. Es tracta de l’escultura d’arena del Palau Ducal, que ha sigut creada per l’empresa Arenas Posibles. Una empresa especialitzada en aquest tipus d’obres i que compta amb més de 30 anys d’experiència.

Per tal de fer aquesta recreació de 3×5 metres, s’han emprat 30 tones d’arena. Representa el Palau Ducal dels Borja, i dos dels personatges més destacat de la nissaga Borja: el Papa Alexandre VI i la seua filla, Lucrècia de Borja.

Aquesta iniciativa està dins del projecte ‘Construïm una platja històrica’ del departament de Turisme que té com a objectiu fer valdre el llegat històric i cultural de la família Borja, a través d’una activitat lúdica en la platja que capte l’atenció dels visitants i també, de la ciutadania de Gandia.

A més a més, també es pretén motivar i convidar a tot el món a descobrir l’immens i ric patrimoni cultural i històric que té aquesta localitat.

Com sabeu, dins el pla estratègic de turisme intel·ligent de Gandia s’han de fer accions concretes com aquesta que lliguen l’oferta turística d’estiu amb la complementària que té tant de pes, com la històrica i cultural de la ciutat. I, sens dubte, els Borja són un gran emblema de Gandia. Per contra, sabem que són un dels grans desconeguts per al visitant i, per tant, era important portar el Palau a aquest gran aparador turístic com és la nostra platja“, ha destacat l’alcaldessa, Diana Morant.

Morant també ha explicat que es tracta d’una acció pensada dins un estiu complicat per culpa de la pandèmia, i de la qual Gandia no ha estat exempta.

L’alcaldessa ha afegit que: “Volíem compensar-ho també amb aquesta acció, perquè es promocionara la ciutat d’una altra manera. Clarament, l’arena de la platja ha sigut el gran espai de seguretat de la nostra platja. Fa poc desplegàvem la bandera amb què el Ministeri de Turisme ens reconeixia com a platja segura. I en aquest espai segur, com és la platja, volem continuar promocionant tota l’oferta complementària. Animar la ciutadania a què continue visitant la ciutat en tota la seua extensió. Perquè Gandia és una destinació molt completa i en tots els espais els visitants s’hi poden sentir segurs. Esperem que la campanya s’allargue fins al mes d’octubre i amb accions com aquestes volem continuar posant en el mapa de les destinacions segures i completes la nostra ciutat“.

La directora del Palau, Balbina Sendra, ha mostrat la seua satisfacció per participar, com a emblema de la ciutat, en aquesta iniciativa, “una acció clau perquè la gent sàpiga que, a més a més, de la platja hi ha una ciutat singular amb molta història i que vinga a conéixer-nos“.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *