foradia subscriutegrat

57 comerços alcoians es presenten a les ajudes “Reactiva Alcoi Comerç”

Per a aquesta subvenció l'Ajuntament d'Alcoi destinarà 57.000 euros i s'espera que suposen una inversió de 228.000 euros en la ciutat

L’Ajuntament d’Alcoi va llançar unes ajudes específiques per incentivar el consum local i que estan destinades al comerç, l’hostaleria i els negocis de proximitat de la nostra ciutat. Aquestes ajudes són “Reactiva Alcoi Comerç”.

La regidoria de Comerç ha anunciat que destinarà 57.000 euros per a poder arribar als 57 negocis alcoians que han sol·licitat aquesta ajuda. Els demandants són establiments que van tancar durant l’Estat d’Alarma.

L’objectiu d’aquesta ajuda és incentivar les compres i el consum a través de descomptes en els tiquets de compra, i s’espera aquesta iniciativa puga produir una inversió al voltant dels 228.000 euros.

Les subvencions, en règim de concurrència competitiva, tenen la forma d’ajudes a fons perdut i es donaran una vegada s’adjudiquen. A més a més, són compatibles amb altres subvencions.

L’ajuda per a cada negoci és de 1.000 euros, i el beneficiari s’ha de comprometre a aplicar-la mitjanant descomptes en les compres dels seus clients fins al 25% amb un màxim de 20 euros descompte per compra, per client i dia.

El descompte vindrà en el tiquet de compra i servirà com a justificant de l’ajuda.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha destacat que l’Ajuntament vol ajudar a incentivar el consum a la ciutat, i que per això es beneficiarà als negocis i a la ciutadania al mateix temps.

Vanessa Moltó ha afegit que: “Amb aquestes ajudes també volem que les alcoianes i alcoians coneguen els locals que tenen en Alcoi, amb una oferta àmplia, variada i de qualitat. El consum local és la millor manera d’ajudar a aquests negocis que cada vegada que obrin la persiana, donen vida als nostres carrers, que són d’ací, d’Alcoi, i que necessiten a tota la ciutadania per seguir oberts oferint-nos eixa atenció personalitzada i bon fer que tant els caracteritza“.

Els 57 comerços que estan dins d’aquesta campanya, que començarà en setembre, tindran un distintiu que els identifique.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *