foradia subscriutegrat

Unadikum Alcoi campanya suport econòmic de les brigades a Gaza

Unadikum Alcoi inicia una campanya urgent per al manteniment econòmic de les brigades internacionals en Gaza (Palestina). Donada la urgència de la situació necessitem recórrer a la solidaritat i el suport mutu de les organitzacions, col·lectius, associacions i/o individuals que comparteixin els nostres objectius i tinguin a bé col·laborar econòmicament amb Unadikum.

unadikum campanyaDesprés de la “Treva”. Gaza continua bloquejada i assetjada per terra, mar i aire. Els drets humans del poble palestí segueixen violant-se impunement. Gaza és un territori assetjat per un exèrcit d’ocupació que no coneix el significat de “cessament al foc”.

Pescadors atacats i segrestats per naus de guerra sionistes mentre pesquen en les seves costes, incursions terrestres de tancs israelians en el sud de la franja de Gaza, tirs des de les torretes ubicades al llarg de la tanca de la vergonya contra qui s’atreveixi a caminar sobre la seva pròpia terra. Sobrevols constant de drons i F16. Aquest continua sent el dia a dia de la població gazatí. A més a més, les “fronteres” controlades per l’entitat sionista dificulten l’entrada d’ajuda internacional.

L’associació Unadikum, que porta treballant en la Franja de Gaza des de 2012, denuncia des de llavors, els incompliments sistemàtics que l’entitat sionista realitza sobre els acords en relació a les fronteres de la Franja de Gaza; així com el menyspreu pels Drets Humans de la població palestina.

La violència directa per part de les forces d’ocupació israeliana i el bloqueig establert pel règim israelià, en clau de càstig col·lectiu, tant en les denominades fases de “calma” com en els períodes de “alta conflictivitat” no paren.

Les tasques d’Unadikum en la zona, per tant, responen a la greu situació que es viu en la franja. L’Associació de solidaritat amb el poble palestí, difon i denunciada constantment la violació dels drets humans. Ens mobilitzem a totes les zones de Gaza per a recopilar testimonis i material gràfic que serveixin per a informar i conscienciar de manera directa a la resta del món sobre la neteja ètnica que les forces d’ocupació israeliana executa des de fa dècades. Col·laborem en la distribució de l’ajuda humanitària internacional en les diferents zones de la franja. I ara, quan comenci la temporada de pluges, acompanyarem als  llauradors com a escuts humans en la seva perillosa però vital tasca.

Totes estes activitats comporten despeses econòmiques que s’han multiplicat donada la situació generada per l’agressió israeliana. Els costos econòmics derivats d’aquest treball s’han disparat fins al punt que l’associació es veu amb impossibilitat de continuar afrontant pels seus propis mitjans les despeses com sempre ha sigut fins ara.

“Donada la urgència de la situació necessitem recórrer a la solidaritat i el suport mutu de les organitzacions, col·lectius, associacions i/o individuals que comparteixin els nostres objectius i tinguin a bé col·laborar econòmicament amb Unadikum.” Amb aquest objectiu posem a disposició el següent número de compte:

IBAN: ÉS3821033037800030010355
CCC: 21033037800030010355
BENEFICIARI: Associació Unadikum
CONCEPTE: Suport Unadikum


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *