foradia subscriutegrat

Alcoi rep 120 sol·licituds d’habitatge durant el primer semestre de l’any

La gran majoria són persones amb dificultats per a fer front als seus costos

L’Ajuntament d’Alcoi ha atés un total de 120 sol·licituds d’habitatge durant els primers sis mesos de l’any.

La majoria dels casos no són de persones amb situació d’emergència sense habitatge o amb necessitats de sortir del que estan, sinó, persones amb dificultats per a fer front al pagament dels costos d’aquest.

Des d’aquest departament també s’han gestionat, juntament amb el PROP, més de 300 demandes d’ajudes de lloguer de la Generalitat, tant ordinàries com de persones afectades per la Covid-19.

A més a més, s’ha treballat amb la regidoria de Polítiques Inclusives per a seleccionar entre els usuaris, persones vulnerables que puguen optar a unes altres ajudes de lloguer, en aquest cas, d’especial vulnerabilitat atorgades per part del Ministeri dins del Plan de Vivienda.

La regidoria d’Habitatge, Maria Baca, ha destacat la feina realitzada des de la regidoria: “El primer semestre de l’any hem atés un total de 120 sol·licituds d’habitatge, intentant conéixer el nombre més gran d’informació possible per a traçar les necessitats i preveure futures polítiques, conjuntament a les oferides per altres administracions en temes d’habitatge. També hem tramitat des de la regidoria, conjuntament amb el PROP, més de 300 ajudes de lloguer autonòmiques i ja estem treballant en unes ajudes estatals d’especial vulnerabilitat conjuntament amb la regidoria de Polítiques Inclusives. Cal destacar, no obstant això, que la gran majoria de sol·licituds no són casos d’urgència immediata sinó de problemes per a fer front als pagaments de l’habitatge“.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *