foradia camaraalcoi

Bellreguard ja està dins del Circuit Cultural Valencià

L'Institut Valencià de Cultura ha comunicat a l'Ajuntament de Bellreguard que tindrà una programació escènica professional i de qualitat al llarg de l'any

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) ha aprovat la incorporació de Bellreguard en el Circuit Cultural Valencià. És a dir, aquest municipi formarà part de la xarxa de pobles i ciutats que s’impliquen en aquesta iniciativa que promou i recolza la producció cultural valenciana.

Gràcies a aquesta unió, la localitat gaudirà d’una programació estable i de qualitat al llarg de l’any.

Bellreguard s’ha incorporat en aquesta xarxa dins de la modalitat que va sol·licitar: Teatre, Dansa i Circ A.

El director general de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, ha agraït la implicació del poble en “aquest porjecte concret i, per extensió, en tot el que empenyeu en pro d’una programació cultural regular, professional i de qualitat en tant que instrument necessari per al creixement individual i col·lectiu dels nostres conciutadans“.

L’Ajuntament de Bellreguard va demanar entrar dins d’aquest circuit gràcies a un acord que va sorgir en el plenari ordinari del passat mes de gener. Ara es formalitzarà amb la signatura d’un conveni amb l’IVC de la Generalitat Valenciana.

Segons el regidor de Cultura de Bellreguard, Juanjo Giner: “tenim com a objectiu que Bellreguard torne a ser un referent cultural al País Valencià“, i ha afegit que “formar part del Circuit Cultural Valencià és una decisió responsable que ens ajudarà a poder treballar en una programació d’arts escèniques de qualitat, contemporània, alternativa i compromesa“.

Aquest conveni suposarà la programació d’un mínim de 10 espectacles professionals de teatre, dansa i circ, dels quals, 7 d’ells hauran de ser de companyies valencianes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *