foradia pressupostparticipatiualcoi

‘La mort de Guillem’ s’emetrà de manera simultània en À Punt, TV3 i IB3

En ‘prime time’ el divendres 2 d’octubre

L’estrena de l’emissió en televisió de La pel·lícula La mort de Guillem es farà de manera simultània en À Punt, TV3 i IB3, en prime time, el divendres 2 d’octubre.

À Punt inclourà la projecció de La mort de Guillem dins del programa especial A la Ventura, que comptarà amb destacats convidats en la posterior tertúlia d’anàlisi.

Es tracta d’una producció de Som, SUICAfilms i Lastor Media, amb la coproducció d’À Punt Mèdia i Televisió de Catalunya, i que compta, entre altres, amb la participació de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la Radiotelevisió de les Illes Balears. El film ha rebut bones crítiques de la premsa especialitzada en el Festival de Cine de Màlaga.

La pel·lícula La mort de Guillem es preestrena aquest dijous, 10 de setembre, a la Filmoteca Valenciana (edifici Rialto). El director, Carlos Marqués-Marcet, i els protagonistes han confirmat l’assistència a la preestrena amb la família de Guillem Agulló.

El dia 17 de setembre hi haurà una sessió privada per als mecenes de la pel·lícula i està prevista una estrena amb taquilla oberta el dia 25 de setembre als cines ABC Park de València.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *