foradia becasivace

Es col·loquen tres plaques contra les violències masclistes a Alcoi

Aquests cartells amb el text 'Alcoi, ciutat compromesa contra les violències masclistes' s'han situat a les principals entrades de la localitat

La regidoria d’Igualtat han col·locat tres plaques en la qual es pot llegir el text ‘Alcoi, ciutat compromesa contra les violències masclistes’, i que s’han situat en les tres principals avingudes d’entrada de la localitat.

Aquestes entrades són la de l’avinguda d’Elx, en l’entrada sud des d’Alacant, l’entrada nord en el carrer València, i en l’entrada des de Banyeres, pel barri de Batoi.

Les senyalitzacions, que són de color morat, estan dins de les activitats realitzades per l’Ajuntament i el finançament d’aquestes és a través del Pacte d’Estat per la Violència de Gènere.

Des de la regidoria d’Igualtat volen destacar la importància de visibilitzar una realitat social que segueixen sofrint moltes dones al nostre territori.

Aquests cartells són un recordatori i estan dins de les activitats que s’han estat duent a terme als últims anys, de manera transversal i coordinada per lluitar contra la violència de gènere.

L’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat el Pla Municipal d’Igualtat, ha ampliat el seu personal, ha realitzat el Protocol Municipal d’Actuació per a lluitar contra la violència de gènere, convenis amb entitats per l’atenció a les víctimes, activitats de coeducació en els centres, o campanyes de sensibilització i formació en l’àmbit cultural com l’Escola d’Empoderament Mariola.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *