Foradia parentesisajudalcoi

El Teatre Calderón puja el teló el dia 19 de setembre amb ‘Amelia’

Durant aquest temps que ha estat tancat per la pandèmia, s'ha aprofitat per a dur a terme alguns treballs de millora

El dissabte 19 de setembre el Teatre Calderón torna a obrir les portes amb l’espectacle ‘Amelia’ (Que no te corten las alas), a càrrec de la companyia Marea Danza. Una funció per a tota la família que començarà a les 7 de la vesprada i que tindrà un preu de 3 euros.

Aquest espectacle conta la història d’una xiqueta que somia amb els ocells, els núvols i els mons xicotets als seus peus. És la història que cada dona que es posa l’horitzó coma límit i la llibertat com a únic equipatge.

Marea Danza i La Teta Calva han treballat junts per a oferir aquesta experiència d’emocions amb la dansa flamenca com a fil conductor.

Durant el temps que el Teatre Calderón ha estat tancat s’ha aprofitat per a realitzar diferents treballs de reforma.

Raül Llopis, regidor de Cultura ha afirmat que: “El Teatre Calderón torna a la seua activitat de forma habitual, respectant sempre tota la normativa higiènic-sanitària per oferir una cultura segura a tota la ciutadania. Des del primer moment hem treballat per dinamitzar aquest sector que tant mal ho ha estat passant a causa de la pandèmia i hem dut i durem endavant diferents iniciatives per donar-los suport“.

La programació del Teatre Calderón continuarà el dia 8 d’octubre amb el concert irrepetible de Carles Dénia ‘Cant Espiritual’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *