foradia

Alcoi estrena la primera edició del Curs d’Educació Canina

Durant quatre diumenges l'empresa Diéresis Animal impartirà classes teòriques i pràctiques per a millorar la convivència dels gossos en els entorns urbans

La regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat la primera edició del Curs d’Educació Canina a la nostra ciutat.

Aquestes classes, teòriques i pràctiques, estaran a càrrec de l’empresa Diéresi Animal, i l’objectiu d’aquestes jornades és fomentar la tinència responsable d’animals, així com millor el seu estat en l’entorn urbà i millorar la convivència en la societat, tant per a aquelles persones que sí que els agraden aquests animals, com per a les que no.

Vanessa Carbonell, membre de l’empresa encarregada de dur a terme aquest curs, ha explicat que aquest projecte aportarà moltíssim a la localitat, i que posarà a Alcoi a l’altura d’altres ciutats d’Europa que ja fan aquest tipus de cursos des de fa anys.

El curs es realitzarà durant els dies 27 de setembre i 4, 18 i 25 d’octubre, tots ells diumenges, en horari de 9 del matí a dos del migdia.

Les dos primeres classes seran teòriques i es realitzaran en l’Àgora. Les classes pràctiques es realitzaran en el camp número 3 del Poliesportiu Francisco Laporta.

L’Ajuntament va traure 30 places per a aquest curs, però ja estan totes esgotades, abans de que finalitzara el termini d’inscripció.

Font: Redacció./


bigdata

subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *