foradia subscriutegrat

Voluntaris posen en marxa una iniciativa pel benestar dels gatets d’Alcoi

• “Els gatets de la nostra ciutat passen fam, estan en estat d’abandó, i, encara que n’hi ha gent voluntària que es preocupa pel seu benestar, n’hi ha gent que manifesta actituds agressives cap a ells" • Cal potenciar el seu respecte, augmentar les atencions i sumar esforços per augmentar, en general, el seu benestar.

Naix a Alcoi una iniciativa ciutadana per la conscienciació i el benestar dels gatets del municipi, sense ànim de lucre. Un conjunt de veïnes i veïns s’han disposat a invertir el seu temps i recursos en promoure bones actituds respecte als gatets que conviuen en els nostres carrers.

Es voluntaris de la iniciativa són persones que, per la seua experiència i interés, coneixen les necessitats dels gatets del carrer i les simpaties i el sacrifici que desperten en moltes persones, que s’impliquen dia a dia pel seu benestar. Però també assenyalen el rebuig i agressivitat que algunes persones manifesten cap als gatets, fet contra el qual volen lluitar a través de la conscienciació.

“Els gatets de la nostra ciutat passen fam, estan en estat d’abandó, i, encara que n’hi ha gent voluntària que es preocupa pel seu benestar, n’hi ha gent que manifesta actituds agressives cap a ells. El que volem és fomentar bones pràctiques i bones actituds cap als animalets”, ens comenten els seus promotors.

Entre els objectius que es proposen des d’aquesta iniciativa, podem esmentar: potenciar el seu respecte, augmentar les atencions que els gatets de la ciutat reben des de diferents sectors i serveis complementaris, facilitar adopcions familiars, donar solucions als problemes que pateixen i sumar esforços per augmentar, en general, el seu benestar.

Un altre objectiu plantejat pels voluntaris és el d’implicar a particulars, empreses i comerços en la iniciativa. En aquest sentit, els promotors de la iniciativa comuniquen que volen fomentar idees innovadores que integren als gatets en una convivència urbana saludable. “N’hi ha molts negocis que ja estan introduint dins dels seus serveis la convivència amb els gatets del seu entorn. Podem donar suport a qui estiga interessat en aquest tipus de servei en benefici dels gatets”.

Tot interessat en la iniciativa pot posar-se en contacte amb els seus voluntaris a través del correu alosgatitosdealcoy@gmail.com.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *