foradia subscriutegrat

Diana Morant: “Gandia sempre s’alça en moments de crisi i fa front als grans reprtes que es posen al davant”

Els alcaldes de les comarques centrals valencianes parlen sobre com s'ha dut la situació provocada per la Covid-19. Ara, parlem amb Diana Morant, l'alcaldessa de Gandia

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ens ha contat que “durant els mesos de confinament i desescalada a Gandia es va aconseguir contenir l’expansió de la Covid-19, gràcies al fet que les coses es van fer bé des d’un principi. En la Comunitat Valenciana vam ser el Departament de Salut amb les millors dades en nombre de contagis“. A més, Morant, recalca de la seua localitat que “sempre s’alça en els moments de crisi i fa front als grans reptes que es posen al davant”.

L’alcaldessa assegura que s’ha treballat per a pal·liar la situació econòmica que ha provocat la pandèmia, i destaca que les mesures s’han pres de forma consensuada. “Vam tindre clar des d’un primer moment que el primer era assistir a les persones perquè ningú es quedara enrere, però també teníem que atendre als sectors productius”. Més detalladament, Morant ha explicat que s’ha destinat un milió d’euros en ajudes socials, dos milions per al sector comercial, i més de mig milió per al turisme i els col·lectius socials.

De cara al futur, Diana Morant afirma que: “la pandèmia ho està modificant. Independentment de com evolucione la situació, hem de centrar els nostres esforços per a buscar oportunitats per a tots aquells que no les tenen”. D’aquesta crisi, l’alcaldessa diu que “hem d’aprendre, i d’aquesta crisi hem d’eixir amb una ciutat millor posicionada, més competitiva i que oferisca més oportunitats a les persones i els sectors productius”.

Font: Belén Rivas./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *