foradia subscriutegrat

‘Artistes de l’Exili i la Lluita’ arriba a Muro fins al 31 d’octubre

La inauguració d'aquesta mostra amb 106 obres serà el divendres dia 25 de setembre a les 8 de la vesprada

L’exposició ‘Artistes de l’Exili i la Lluita’ arriba a Muro, concretament a l’Espai d’Art Arpella-Arxiu Municipal, on es podrà visitar a partir del 25 de setembre fins al 31 d’octubre de dimecres a dissabte de 5 de la vesprada a 9 de la nit. Els dissabtes hi haurà un torn de visites guiades a les 6 de la vesprada.

‘Artistes de l’Exili i la Lluita’ està formada per 106 obres que han sigut seleccionades de la col·lecció particular del gravador, pintor i escultor, Luis Ardevínez, i ensenya com era aquella època i el compromís polític, artístic i cívic que hi havia en el moment.

La inauguració serà el dia 25 de setembre a les 20.00 h i, com que l’aforament és limitat, per a anar caldrà reservar telefonant o per whatsapp al 673654986.

A l’acte assistiran: el director general de Qualitat Democràtica, Responsabilitat, Transparència, Cooperació i Autogovern, José Ignacio Pérez Rico; i la participació d’Ivan Torregrossa, membre de Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina, i Enrique Pasqual, regidor de l’Ajuntament de Muro.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *