foradia subscriutegrat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, rep a l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés

Durant aquest encontre s'ha aprofitat per a repassar alguns projectes per a la ciutat en els quals la Generalitat està fent una gran inversió

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, s’ha desplaçat fins al Palau de la Generalitat per a reunir-se amb el President Ximo Puig per a repassar alguns projectes importants que s’estan duent a terme a la ciutat i que la Generalitat està participant fent una gran inversió.

El Pla Edificant és un d’aquests projectes que suposa una inversió de més de 12 milions d’euros per part del govern Valencià, i que està servint per a millorar els centres educatius d’Alcoi.

També s’ha parlat del futur Parc Tecnològic i Sociocultural de Rodes, en el qual també està participant la Generalitat realitzant una inversió en el Centre de Turisme d’Interior i Districte Digital.

Aquest Centre de Turisme d’Interior i Innovació possibilitarà la professionalització i millora dels serveis turístics i de les empreses de l’interior a través de la formació i la innovació, possibilitant la millora de les condicions de vida, el benestar de la població local, i per tant, generarà riquesa.

També servirà per a donar un impuls socioeconòmic a la ciutat gràcies a aquest projecte d’atracció de talent i transformació del teixit productiu d’aquesta zona.

La Generalitat Valenciana va destinar a Alcoi en l’any 2019 un total de 6.617.812 euros en subvencions, la xifra més alta que s’havia donat en aquest ajuntament.

Altres dels projectes subvencionats han sigut els Plans d’Ocupació, projectes de polítiques socials, per a les escoles infantils, inversions en polígons o per a la via de ciclistes i vianants.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *