foradia cdturisme

Comencen mesures més restrictives que ens deixen quasi en una situació de confinament com la de març

El president Ximo Puig s'ha vist obligat a incrementar les restriccions en tot el País Valencià, ja que la situació continua empitjorant i ja els hospitals valencians estan quasi colapsats

Durant el matí del diumenge 24 de gener, el president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar noves mesures que entrarien en vigor a partir del dilluns 25 de gener. Aquesta decisió s’ha pres, ja que la situació al País Valencià continua sent greu, i els hospitals estan cada vegada més saturats arribant a una situació límit com a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi, en el qual ja s’han hagut d’instal·lar llits a la cafeteria per a poder atendre a tots els malalts.

A partir del dia 25 de gener, es limiten les reunions en espai públic a un màxim de dos persones que no siguen del mateix nucli de convivència, sols es podrà superar aquest número si formen part del mateix nucli. A més, en l’espai privat sols es podran reunir els convivents en aquest espai.

Hi haurà excepcions per a reunions laborals o institucionals, activitats en l’àmbit educatiu, o per a cuidar a persones vulnerables, com majors, menors, o dependents.

El president també ha anunciat que durant els caps de setmana i festius, les ciutats amb més de 50.000 habitants estaran tancades perimetralment. Aquestes restriccions afecten a València, Alacant, Elx, Castelló, Torrevella, Torrent, Oriola, Gandia, Paterna, Benidorm, Sagunt, Alcoi, Sant Vicent del Raspeig, Elda-Petrer i Vila-Reial. Aquest tancament començarà a les 15h del divendres fins a les 6h del dilluns següent.

Les mesures estaran vigents fins al 15 de febrer.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *