foradia becasivace

Ximo Puig inaugura la Fira de Tots Sants 2021

El president de la Generalitat, juntament amb l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha sigut l'encarregat de tallar la cinta al balcó del Palau

Cocentaina ja ha viscut el primer cap de setmana d’aquesta 675 edició de Fira de Tots Sants. En la vesprada del 29 d’octubre, la psicòloga contestana, va llegir el Privilegi reial de Fira, que va concedir Pere IV El Cerimoniós en 1346. Seguidament, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha sigut l’encarregat de tallar la cinta d’inauguració d’aquest important esdeveniment, acompanyat per l’alcaldessa Mireia Estepa.

Després de donar per començada la Fira, la comitiva va recórrer els principals atractius que han sigut protagonistes durant aquest primer cap de setmana, com el Mercat Medieval, el Porrat Valencià, el Soc Àrab, la Fira Cavallar, i els nous sectors com turisme, esports, disseny i moda, innovació, tecnologia, exterior i llar.

El president ha volgut destacar durant la seua visita que: “hem de mirar al futur amb esperança”, però ha recordat que “estem encara en un moment en què cal seguir tenint molta prudència encara sabent que anem a millor”. Així i tot, el cap del Consell, ha fet una crida a la responsabilitat, i ha demanat “la màxima prudència per a gaudir al màxim d’una Fira que va més enllà de l’intercanvi comercial, i que és un punt de trobada i convivència”.

Per la seua part, l’alcaldessa ha donat les gràcies a les autoritats presents per “acompanyar al poble de Cocentaina un any més en la inauguració de la Fira”, i ha afirmat que: “Cocentaina té l’orgull i la responsabilitat d’haver preparat l’esdeveniment més multitudinari al carrer, després de les Falles de València i demostrarem que ho podem passar molt bé i gaudir amb totes les condicions de seguretat”. Mireia Estepa ha agraït la feina que fan els veïns i veïnes de Cocentaina per mantenir i adaptar aquesta Fira: “Tots som importants per fer-la gran, i que té l’orgull de ser d’interés turístic Internacional i l’única Fira BIC de tota la Comunitat Valenciana”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *