foradia subscriutegrat

Es du a terme una de les propostes dels pressupostos participatius, Km Zero

Es tracta d'un curs que està dirigit per a l'alumnat de formació professional, concretament per a donar-los ferramentes per a poder ser emprenedors

Km Zero és la nova iniciativa de l’Ajuntament d’Alcoi, que es du a terme gràcies al fet que va ser una de les propostes més votades als pressupostos participatius. Aquest projecte vol ajudar a nous emprenedors a què coneguen quines són les ferramentes necessàries per a poder construir una empresa des del principi.

En aquest curs col·laboren dos empreses que seran les encarregades de dur a terme aquesta formació, dirigida a l’alumnat que està finalitzant un cicle formatiu superior.

A més, també es comptarà amb altres empreses perquè els assistents puguen veure exemples reals sobre el funcionament d’una empresa.

Manolo Pastor, gerent de l’Acadèmia Da Vinci, i Javier Ivorra, gerent de Helpyme, seran els que donaran aquestes ferramentes i el coneixement necessari per a poder iniciar una empresa amb èxit.

Segons ha explicat Manolo Pastor, aquesta iniciativa no sols és una bona oportunitat per als estudiants, sinó també per a la ciutat d’Alcoi, ja que d’aquest curs poden eixir idees de negoci bones que poden crear llocs de treballs per a la ciutadania.

Aquest programa posa el focus en la innovació dins de les empreses i en models de negoci avantguardistes que moltes multinacionals, i escoles de negoci prestigioses de tot el món ja estan utilitzant.

El dia 23 de setembre a les 6 de la vesprada, hi haurà una presentació del curs en l’Àgora, en la qual poden assistir tots aquells que estiguen interessats. A partir del 14 d’octubre, i fins al 10 de desembre, es realitzarà el curs, en el qual es podran apuntar 20 persones i serà totalment gratuït.

El regidor d’Ocupació, Alberto Belda, ha explicat que aquest projecte és complementari amb altres ajudes i iniciatives que es duen a terme des de l’Ajuntament per a donar suport a totes aquelles persones que volen iniciar una empresa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *