lasarga ajualcoipresuparticipa

Cervesa, burretes i tallers per a commemorar el Dia de Turisme en Alcoi

Des de la regidoria de Turisme han preparat un cap de setmana amb activitats per a fomentar el turisme a la ciutat, la campanya té el nom de 'Turisme i Desenvolupament Rural'

Lorena Zamorano, regidora de Turisme, ha presentat la campanya ‘Turisme i Desenvolupament Rural’, per a commemorar el Dia Mundial del Turisme.

Per tal de celebrar aquest dia i promocionar el turisme a la localitat s’han preparat una sèrie d’activitats. Segons ha explicat Zamorano “l’activitat turística pot convertir-se en una activitat econòmica sobretot per als pobles de l’interior, i ajudar al fet que no hi haja despoblament“.

A més de les visites guiades a La Sarga, al cementeri o rutes modernistes, la regidoria ha preparat programació amb la col·laboració de Cerveses Lluna, Peluca i l’Explora, i tot en el mateix escenari, la ribera del riu Riquer.

Per una part, Cerveses Lluna obrirà en horari de matí el seu Beer Garden, concretament d’11 a 2 del migdia i ensenyaran la cultura cervesera als assistents.

Mentre els adults gaudeixen d’una cervesa, els més menuts poden passar el matí amb els tallers de l’Explora, o passejant amb les burretes que la Quadra Peluca portarà. A més, els més majors també podran donar una volteta, ja que també hi haurà cavalls per a poder gaudir del llit del riu Riquer.

Segons han informat els organitzadors, els preus d’aquestes activitats serà popular.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *